IMG_5761_kompNu finns manetnätet vid Hovenäsets badplats igen! Förhoppningsvis kan nu alla bada utan att bli brända av maneter. I åska och hällande regn hängdes manetnätet den 1 juli upp av Bettan Börjesson, Jarl Claesson, Lars Svan och Stefan Ärlund. Ett stort tack för denna arbetsinsats!
Efter att vi publicerat problemen med manetnätet på vår hemsida och inte minst efter den insats som ni medlemmar gjort genom att maila de namngivna personerna började det hända saker. Tack för ert mailstöd! Torsdagen den 26 juni hörde entreprenörerna av sig och ville ha ett möte angående de skador som uppstått. Mötet togs direkt på plats och inledningsvis försökte den aktuelle entreprenören skylla ifrån sig på, som de menade, vårt dåliga och rostiga stöd. Denna diskussion tog vi inte. Efter förslag till olika lösningar utlovades att arbetet skulle vara utfört senast nästa dag, fredagen den 27 juni, vilket det också var.
Nu när nätet hänger på plats är årets badsäsong och simskolans verksamhet räddad.
Skrivet av Bengt Arne Ljung, ordförande.

IMG_5756_komp

IMG_5752_komp
IMG_5777_komp
IMG_5782_komp
Att få nätet på plats är ett omständigt arbete som kräver sina experter. Jalle t.v och Lars jobbade i båten, assisterade av Bettan och Stefan på land.

 

1 svara

Kommentering är stängd.