Hösten är här och pandemin håller oss fortfarande i sitt grepp. Vi på Kultursprutan väntar ivrigt på att riskfritt få arrangera kulturaktiviteter inomhus, men tills dess får vi genomföra riskfria utomhus. Här kommer två.
Fototävling
Hösten är full av färger och vackra vyer. Ut och fånga dem på bild och skicka in resultatet till kultursprutan@hovenaset.info. Varje deltagare kan skicka in två foton som ska vara oss tillhanda senast den 1 november.
Märk bidragen med ett namn på varje bild och ange var och när bilderna är tagna.
Bilderna ska vara tagna på Hovenäset under oktober månad och i full upplösning, dvs möjliga att förstora och skriva ut.
Vi i Kultursprutan väljer ut de tolv bästa bilderna för omröstning och självklart får det vinnande bidraget ett fint pris. Dessutom lottar vi ut ett pris bland dom som deltar i tävlingen.
Fotopromenad
De tolv bilder som Kultursprutan valt ut kommer att sättas upp runt om på Hovenäset fredagen den 6 november. Den första bilden finner du på Intresseföreningens anslagstavla på Spruthuset. Under varje bild kan du läsa var du kan finna nästa bild. Bilderna hänger uppe t.om. den 15 november.
När du gått hela rundan, en eller flera gånger, så skicka ett mejl om vilka två foton du tycker är bäst till kultursprutan@hovenaset.info senast den 16 november. Vi lottar även ut ett pris bland dom som röstar.
Välkomna ut i vår vackra natur.
Kultursprutan