Välkomna till vår poängpromenad den 24-30 maj

I samband med 1 maj förra året genomförde vi en poängpromenad över tre dagar. Nu är det dags att göra det igen, men denna gången har ni en hel vecka på er. Vi har nämligen kopplat ihop promenaden med Barncancerfondens evenemang Week of Hope vecka 21.
Även denna gång är det två separata promenader med frågor om Hovenäset och ni kan välja att gå en eller båda. Du som är smart letar efter svaren på frågorna på Intresseföreningens hemsida.

  • Du utrustar dig med papper och penna eller skriver direkt i din mobiltelefon.
  • Varje etapp innehåller 10 frågor. Dessutom finns det i slutet på varje etapp en skiljefråga.
  • Det blir pris till de tre bästa – ett för varje etappsegrare och ett för totalsegraren.
  • Starten och den första frågan i varje etapp finns på Intresseföreningens anslagstavla på Spruthuset. Efter varje fråga står var du kan finna nästa.
  • När du gått färdig en etapp, skriver du ner den rätta raden (tex. A:11X2X222… etc) samt svaret på skiljefrågan och skickar den tillsamman med ditt namn, adress och telefonnummer till oss på kultursprutan@hovenaset.info senast den 31 maj.
  • Vi underrättar vinnarna per telefon och publicerar vilka som vunnit och de rätta svaren på Intresseföreningens hemsida

Week of Hope

Genom att vi anmält vår poängpromenad som en aktivitet inom Week of Hope kan ni som går vår promenad och vill stödja Barncancerfonden anmäla er som deltagare på barncancerfonden.se/event/week-of-hope/delta-i-en-aktivitet.
När ni kommer till den sidan klickar ni på “Jag vill delta i en aktivitet”  och sen i sökrutan ”Filtrera på anläggningsnamn” och där skriva in “Kultursprutans poängpromenad”.
Då kommer ni till vår aktivitet. Klicka på vår gröna affisch så får ni möjlighet att anmäla ert deltagande genom att klicka på “Boka”. Där kan ni också se hur det går för vår insamling.

För att göra det ännu enklare för er så finns det på poängpromenadens frågor en QR-kod som ni kan skanna in via Swish och ge ett bidrag.

Lyssna här på Eston Lindsten, som bor i Hovenäset och som drabbats av neuroblastom, när han informerar om Week of Hope.

Alla pengar som samlas in går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.

Lycka till!

Hovenäsets Kulturspruta