Spela boule vid kapellet

Det är många som väntat på att kunna spela boule här på Näset och ni som var med på Intresseföreningens årsmöte fick höra att det lär dröja innan vi har en egen boulebana. Tills dess får vi ta till andra lösningar.

Välkomna till Hovenäset Boule Cup, lördagen den 15 augusti, klockan 10.00. Vi kommer att spela på planen utanför kapellet och spela dubbel eller trippel – dvs två eller tre i varje lag och i två klasser, de som spelat boule tidigare och de som är nybörjare.

Hur vi lägger upp tävlingen beror på hur många som anmäler sig. Vi tar ut en tävlingsavgift på 100 kronor per person vilket inkluderar fika. Överskottet går oavkortat till driften av kapellet. Anmälan sker till Kultursprutans mejladress, kultursprutan@hovenaset.info, senast torsdagen den 13 augusti. Skriv HBC, ditt namn och mobilnummer samt om du är ”van spelare” eller ”nybörjare”

För er som vill träna eller lära er hur det går till att spela boule inför tävlingen så träffas vi på kapellplanen de två närmaste torsdagskvällarna klockan 18.30.

Välkomna
Hovenäsets Kulturspruta

 

Hans Andreasson