Bokcirkel för alla!

I veckan släpptes Isbrytare, uppföljaren till Kristina Ohlssons succédeckare Stormvakt. I Isbrytare har vintern kommit till Hovenäset och det dröjer inte länge förrän nya otäckheter händer…
Precis som Stormvakt utspelar sig Isbrytare på Hovenäset och i Kungshamn, men nytt för den här boken är att August Strindberg har tagit över bokcirkeln Bokbackarna och flyttat deras möten till Hovenäsets kapell.
Därför har Kapellföreningen bjudit in Kristina Ohlsson till kapellet lördagen den 27 november kl. 16.00 (alltså dagen före första advent) för att delta i ett bokcirkelmöte om Isbrytare.
Hur har det egentligen gått för August Strindberg? Bor han kvar i det förskräckliga Fryshuset på Kärleksvägen? Och har han vågat bjuda ut polisen Maria Martinsson på en dejt? Det och mycket mer vill vi ta reda på!

Vill du vara med på bokcirkelträffen och träffa författaren? Vill du köpa Isbrytare till det rabatterade priset 175 kr?
Då gör du så här:
Anmäl dig senast den 17 november till info@kapellforeningen.se och ange hur många böcker du vill köpa. Böckerna signeras och delas ut i samband med Bokcirkeln och betalas med Swish på plats.

Hjärtligt välkommen!
Hovenäsets Kapellförening

Många hovenäsbor träffade Kristina i samband författarträffarna i kapellet i somras. Nu är hon tillbaka och berättar om sin rykande färska bok!
Stormvakt har sålts i närmare 200 000 exemplar och är därmed en av årets mest framgångsrika böcker.

Hovenäsets Kapellförening