Resokiosken vid badet

Jag skulle vilja tacka alla dessa underbara Hovenäsbor som skänkt bord och stolar till Resokiosken. Nu har jag fått så vi klarar oss, tackar och bugar.

Vi har smöppnat redan och håller uppe nu på lördag och kanske en stund på söndag beroende på om solguden är med oss. Pizzaugnen är klar och vi har fått goda recensioner från dom som redan köpt. Kalla goda öl från Smögenbryggeriet ligger i kylen och alla goa glassar från GB-sortimentet ligger i frysen. Vi kommer denna helgen även att börja sälja årets Hovenäsett-shirt som endast finns i 100 ex i storlekar S-XL, kepsar, miljökassar har vi också. Kaffe +en god donout 35:- Resokiosken öppnar officiellt dagen innan midsommarafton, men vi harsom sagt öppet hela lördag och lite då och då från söndag till torsdag i nästa vecka.

Vill påminna om fredag 14/7 då vår egen succéförfattare Kristina Ohlsson kommer att ha en väldigt speciell författarkväll på fina M/S Soten där hon berättar om sitt spännande arbetsliv. Hon har arbetat som säkerhetspolitisk analytiker och rådgivare för Säkerhetspolisen, Rikspolisstyrelsen, Utrikesdepartementet, … men de senaste åren har hon blivit en av vår absolut mest lästa författare och det är med stor stolthet för Kungshamnsbor och Hovenäsbor att hon valt att lägga handlingen just här i sina hittills tre släppta Strindbergböcker. Kristina är uppvuxen i Hovenäset på somrarna och bor numera även där stor del av året. En spännande kväll utlovas och vi har med följande böcker för signering: Stormvakt, Isbrytare, Skuggläge, Godismonstret, Rysliga skuggan, Stora tågolyckan, Farliga dimman, Ödeborgen, Spökhusets hemlighet, Zombiefeber, Mysteriet på örnklippan, Varulvens hemlighet, Mumiens gåta. Alla böcker finns redan nu till salu i Resokiosken. Denna speciella kväll på M/S Soten kommer det att serveras ett läckert västkustbord. Färden går genom Sotenkanalen till Hunnebostrand där den vänder. Tider som gäller fredag 14:e juli: påstigning från 18:30, båten går 19:00  från Smögenbryggan och den kommer tillbaka till Smögenbryggan 22:00.Förköp via www.ticketmaster.se Kristina kommer även samma dag att besöka Resokiosken 11.00-12.30 för att signera sina böcker.

Hälsningar från Kotte med Kottepersonal

Kotte Ohlsson