Koll på det som händer

Så här får man veta vad som är på gång på Näset!

Det är antagligen ovanligt att ett så litet samhälle som Hovnäset har så många gemensamma sociala aktiviteter. Här formligen sjuder det av liv – även mitt i vintern. Är det inte tisdagsfika eller boulespel på torsdagar, så är det After Work i slutet av månaden. Ta till exempel den nya Jul- och Nyårspromenaden som är aktuell nu. Vi är tacksamma för att vi har några eldsjälar som fixar detta och mycket mera!
För att det ska bli lättare att känna till  allt som ständigt är på gång så finns det nu en översikt här på hemsidan. Man kommer dit genom att klicka på den röda skylten ”Det händer på Näset” på förstasidan som nu ser lite annorlunda ut än tidigare. Gör till en vana att klicka på den för att inte missa något av allt som är aktuellt. Vid översikten finns dessutom de fem närmaste aktiviteterna samt en månadskalender.
Ett säkert sätt att alltid vara uppdaterad om nyheter är att göra som 185 andra – prenumerera på nya inlägg. Det gör man genom att fylla i sina uppgifter i formuläret som man kommer till genom att klicka på ”Prenumerera” på förstasidan. Då får man ett mail varje gång det görs ett nytt inlägg.

Webbredaktionen passar på att önska alla läsare ett Gott Nytt År!
Bengt Palmgren