600 på 3 dagar

Vem är hon, tjejen som reste sig på Intresseföreningens årsmöte och sade att vi borde lyfta blicken även till andra områden när det gäller effekterna av en  eventuell djuphamn i Hovenäset? Och som dessutom tyckte att vi borde starta en digital insamling. Utan att vänta på att någon annan skulle göra det satte hon omedelbart igång med att organisera insamlingen. Tre dygn senare har över 600 underskrifter kommit in.
Det är Helen Feldt som satt igång det hela. Mycket kan gå snabbt i den digitala världen, men Helene tog för säkerhets skull dessutom hjälp av det analoga i form av affischer som hon satte upp Viggersviks och Johannesviks campingar, på ICA och Coop i Kungshamn, utanför Systemet och biblioteket i Kungshamn, på  campingen i Örn, på Bohus-Malmön, Hemma hos Bengt, med mera. På affischerna finns QR-koder som tar din mobil direkt till namninsamlingen.
Helene Feldt bor så ofta hon kan i Hovenäset och är till vardags HR-chef och ledarskapskonsult med eget företag.
Den 25 augusti lämnas alla underskrifter in till Sotenäs kommun.
Under tiden rullar nya ständigt in. Vill du kolla hur många det är just nu eller sprida budskapet till någon du känner så kolla Ingen djuphamn i Hovenäset!

Bengt Palmgren

Helene Feldt