Hovenäset Boule Cup

Förra årets Hovenäsets Boule Cup var startskottet för boule på Hovenäset. Sedan dess har det i stort sett spelats boule utanför kapellet varje torsdag fram till sommaruppehållet. Till och med på nyårsafton spelades det boule.
Välkomna till Hovenäset Boule Cup, lördagen den 14 augusti klockan 11.00. Vi kommer att spela på planen utanför Kapellet.
Vi tar ut en tävlingsavgift på 100 kronor per person som inkluderar priser och fika. Överskottet går till andra kulturevenemang och till driften av kapellet.
Anmälan sker till Kultursprutan, kultursprutan@hovenaset.info, eller via SMS 0707412552 senast torsdagen den 12 augusti. Skriv HBC, ditt namn och mobilnummer.
Vi kommer att, genom lottning, dela in de anmälda i åtta lag med upp till sex personer i varje lag. Vår erfarenhet från det gångna året är att skillnaden mellan nybörjare och ”etablerade” spelare är försumbar. För er som vill träna eller prova på och lära er hur det går till att spela boule inför tävlingen träffas vi på kapellplanen torsdagen den 12 augusti klockan 18.30. Tycker du att det är kul kan du anmäla dig då.

Välkomna
Hovenäsets Kulturspruta