Kultursprutan

Hovenäsets Kulturgrupp – lite för mesigt, Hovenäsets Kulturdepartement – lite för myndighetsaktigt, Hovenäsets Kulturkapell – lite för kontroversiellt. Efter diskussion i Intresseföreningens styrelse blev det Hovenäsets Kulturspruta eller Kultursprutan i dagligt tal.

Kulsprutan är en arbetsgrupp med syftet att arbeta för mer kultur på Näset. Kultur i dess vidaste bemärkelse. En fristående gren till Intresseföreningen.
En arbetsgrupp som alla boende på Näset kan vara med i. Det är alltså inte någon förening med stadgar, styrelse, etc., utan bara en grupp kulturintresserade Näsetbor, med bl.a. en sammankallande och en som håller ordning på pengarna. Hopsamlade pengar skall användas för kulturella ändamål.

Vi som just nu ingår i i Kultursprutan är Hasse Andreasson, Lucy Jonefjäll, Gullvi Söderberg, Bettan Börjesson och Lisa Martling Palmgren.
Är du intresserad av att gå med i gruppen och arbeta för mer kultur på Näset, tag då kontakt med någon av ovanstående. Blir det många, bildar vi en ”kulturspruta” till.

Hans Andreasson