Utställning Hovenäset 22 – 28 juli

Välkomna till vår utställning med start på lördag den 22 juli kl. 13.
Vi , fyra  målarvänner som träffades på ABF:s målarskola i Göteborg för nu rätt länge sedan, kände att vi trivdes ihop och har haft mycket trevligt genom åren. Nu vill vi för första gången tillsammans alla fyra visa våra bilder samtidigt.
Heintz, Ronnys sambo har funnits med hela tiden och vi kommer att visa silversmycken som han gjort till oss.
Cally, Heintz, Lillemor, Ronny och Tina

Cally Ahlgren

Började måla 1973 privat för en konstnär och har därefter gått på Gustavus Primus konstskola, ABF s konstskola i Göteborg samt deltagit i kurser på Gerlesborgsskolan. Cally har haft tio separatutställningar och deltagit i ett tjugotal samlingsutställningar varav flera jurybedömda. Har ställt ut på Bohussalongen vid tre olika tillfällen.
Har studerat konstvetenskap (120 p) vid Göteborgs Universitet..
Hemsida: www.cally.se

Heinz Nowotny

Heinz arbetar med silver och sten. Han utformar unika smycken och vill förena tradition, funktionalitet och estetik. Heinz är född i Wien och är utbildad plåtslagare och kopparsmed.

Lillemor Holm

Började måla 2000 och har gått diverse kurser för lokala konstnärer. Har gått på ABFs konstskola sedan 2007 samt deltagit i kurser på Akvarellcenter i Malingsbo, Dalarna.
Lillemor har deltagit i ett antal samlingsutställningar och haft en separatutställning.
Hemsida: www.flickr.com/lillemorholm

Ronny Conradson

Ronny arbetar gärna i olika tekniker som ger henne större frihet och experimentlust. Vad vore livet utan färg! Hon har utbildats sig på ett flertal olika konstskolor i Göteborg och har deltagit i 13 utställningar.

Tina Lundin

Tina har alltid älskat färger och började måla efter en veckokurs på Nösunds Värdshus för 17 år sedan. Hon går sedan dess på ABF konstskola i Göteborg. Tina målar mest i olja och ibland akvarell.
Hon har deltagit i amatörutställningar och hade sin första egna utställning i Hovenäset förra året.