Hovenäsdagen med årsmöte

Logga.11.B.web.liten_kompIntresseföreningen håller sitt årsmöte under Hovenäsdagen, lördagen den 18 juli. Nytt för i år är, som tidigare meddelats, att vi byter lokaler till Hovenäsets Marina i fd Abba-fabriken.
Dagen inleds kl 13 med att företagen på Marinan har Öppet Hus och informerar om sin verksamhet. Efter kaffe följer kl. 15 en intressant timma med information och diskussion om fiber, besökshamnen, Bildarkivet, Spruthuset, mm. Se detaljerat program. Vi får också möjlighet att lyssna till Roland Mattsson (M), ordförande i kommunstyrelsens tekniska utskott, som även svarar på frågor.
Strax efter 16 är det dags för årsmötet. Här hittar du handlingar inför årsmötet: Verksamhetsberättelse 2014, revisionsberättelse 2014, årsredovisning 2014, Budget 2015, dagordning årsmöte 2015.
Eftermiddagen avslutas med grillning som på kvällen övergår i bryggdans. Ta med det du vill grilla. Vi håller hela tiden till i Marinans lokaler och på kajen framför, där vi även har bryggdansen. För styrelsen: Bengt Palmgren